Snitelele se sareaza, se bat si se pipereaza.
Se pot lasa bucati mai mari sau taia in fasii subtiri.
Uleiul se incalzeste intr-o tigaie anti aderenta si se soteaza mai intai ciupercile feliate cca 5 minute, apoi se pun pe un platou.
Se caleste ceapa in acelasi ulei cca 5 minutesau pana ia o culoare aurie si se adauga ciupercilor.
Se prajesc snitelele in acelasi ulei, 3-4 minute pe ambele parti.
Intr-o cratita de fiert sub presiune se pun snitelele, ceapa, ciupercile, supa de Maggi, pasta de rosii si condimentele.
Se inchide cratita si cand incepe sa fiarba mancarea ,se reduce focul la minimum si se lasa 30 de minute.
Se amesteca intr-un bol faina cu smantana , se subtiaza cu supa in care au fiert snitelele si se adauga mancarii( de preferinta strecurata, pentru a nu se forma cocolosi).
Se fierbe inca 3-4 minute pana se ingroasa, amestecand mereu.
La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel verde.
Se servesc cu garnitura de piureu de cartofi sau orez cu legume.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii