Aripioarele le-am fiert in apa cu sare pentru 30-40 min, apoi le-am scos pe un platou sa se scurga de apa.
Le-am taiat in jumatate si le-am dat prin faina, ou si pesmen si le-am prajit in ulei.
Alaturi de ele am servit o garnitura de cartofi natur cu mujdei de usturoi si muraturi.
Este la fel de bun o pasta formata din hrean dat prin razatoare si amestecat cu 2 ling de smantana in loc de mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii