Snitele din piept de curcan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Snitele din piept de curcan

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 300 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem fasii cat mai subitiri si le batem cu ciocanelul pt snitele pe ambele parti.

Batem ouale cu sarea si piperul. Pe farfurii separate punem faina/ pesmetul.

Punem intr-o tigaie ulei la incins.

Pipetul il tavalim prin faina, ou si pesmet si il punem la prajit in uleiul incins. Repetam procedura pana am terminat toata carnea.

Vor iesi niste snitele fragede la interior cu o crusta crocanta!

Pofta buna va doresc!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise