Pieptul de pui il taiem fasii cat mai subitiri si le batem cu ciocanelul pt snitele pe ambele parti.
Batem ouale cu sarea si piperul. Pe farfurii separate punem faina/ pesmetul.
Punem intr-o tigaie ulei la incins.
Pipetul il tavalim prin faina, ou si pesmet si il punem la prajit in uleiul incins. Repetam procedura pana am terminat toata carnea.
Vor iesi niste snitele fragede la interior cu o crusta crocanta!
Pofta buna va doresc!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii