autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Snitele din piept de pasare cu susan

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Ingrediente
2 piepti de pasare, 2 oua, 100gr susan, 200gr pesmet, sare,, 1lingura boia dulce, 1lingura vegeta, ulei de prajit, cam 3cm in tigaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptii in felii subtiri (cca2 cm), se sareaza putin.


Se bat ouale cu telul sau furculita.


Se amesteca pesmetul cu vegeta, boiaua si susanul. Feliile de piept se dau in pesmet, apoi in ou si iarasi in pesmet.


Se incinge uleiul, se reduce putin focul si se prajesc feliile de piept.
Se taie pieptii in felii subtiri (cca2 cm), se sareaza putin.


Se bat ouale cu telul sau furculita.


Se amesteca pesmetul
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Sufleu de cartofi cu mezeluri si ciuperci

Cartofii spalati/curatati si taiati ii punem la fiert in apa sarata. Intre timp, topim baconul cubulete

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu morcovi

Curatam pieptul de pui, il portionam si il punem la oparit cateva minute in apa cu putina sare. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pasare
  • 2 oua
  • 100gr susan
  • 200gr pesmet
  • sare,
  • 1lingura boia dulce
  • 1lingura vegeta
  • ulei de prajit
  • cam 3cm in tigaie

Raporteaza reteta

Retete
de Eva Fischer

Orezul celor opt minunii

Amestecam intr-un vas mai mare, orezul, zaharul si stafidele. Ungem cu unt sau margarina, un vas

3 voturi    1 comentariu
20 min
Prajituri

Avocado pane

Aici, in mod sigur, se curata avocado de coaja, se taie felii cam de un deget, se stropesc cu suc

7 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Aripioare cu usturoi si miere

Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Ceapa tocata se caleste in putin ulei. Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga sucul de rosii, orezul si mararul tocat marunt. Se

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne