Reteta postata pe: 10 iunie 2007
Ingrediente
2 piepti de pasare, 2 oua, 100gr susan, 200gr pesmet, sare,piper, 1lingura boia dulce, 1lingura vegeta, ulei de prajit, cam 3cm in tigaie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie pieptii in felii subtiri (cca2 cm), se sareaza putin. Se bat ouale cu telul sau furculita. Se amesteca pesmetul cu vegeta, boiaua si susanul. Feliile de piept se dau in pesmet, apoi in ou si iarasi in pesmet. Se incinge uleiul, se reduce putin focul si se prajesc feliile de piept.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pasare cu susan" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate