autor:

katy

» » Mancaruri cu carne

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2008

Ingrediente
un piept de pui, 2 oua, sare,, 3 linguri faina, ulei (pt la prajit)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri.
Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea,piperul,faina si amestecam pana aceasta se omogenizeaza.
Trecem pe rand feliile de piept prin compozitia obtinuta si apoi le dam la prajit in ulei incins 3-4 min.
Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri.
Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea,piperul,faina si amestecam pana aceasta se omogenizeaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITELE DIN PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte.

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Se spala pieptul de pui si se feliaza dupa care se bate cu ciocanul de snitele. Intr-un vas se bat

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Arata tare bine...Eu folosesc pentru pane decat ou si pesmet...Imi plac snitelele coapte si la cuptor...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009

    Dupa ce am condimentat feliile de carne le trec prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet sau fulcgi de porumb... Ies mai crocante snitelele, asa...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Eu nu fac coca. Trec feliile de piept prin faina, apoi prin oul batut cu sare, piper si putin ulei. Ultimul strat e oul. Ies galbene, frumoase. Uneori aaug in ou si doi catei de usturoi maruntiti. Da un gust foarte bun.

    • Fara foto

      gety (Chef de cuisine) , 17 martie 2009

      Eu condimentez cu sare si piper si pieptul.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • sare,
  • 3 linguri faina
  • ulei (pt la prajit)

Raporteaza reteta

Retete
de katy
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Se taie fructele in cubulete,se amesteca intr-un castron mare,apoi se aseaza in castronele mici sau

83 voturi    22 comentarii
15 min
Salate de fructe
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Se bat ouale cu sarea,zaharul vanilat si uleiul, apoi se adauga faina putin cate putin si apa minerala

10 voturi    8 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Ostropel de pui cu ardei

Ostropel de pui cu ardei

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...Eu folosesc pentru pane decat ou si pesmet...Imi plac snitelele coapte si la cuptor...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare cu pipote de pui Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne