Autor:
katy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2008
Ingrediente
un piept de pui, 2 oua, sare,piper, 3 linguri faina, ulei (pt la prajit)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri.
Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea,piperul,faina si amestecam pana aceasta se omogenizeaza.
Trecem pe rand feliile de piept prin compozitia obtinuta si apoi le dam la prajit in ulei incins 3-4 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITELE DIN PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu
3 voturi
4 comentarii
40 min
se spala pieptul,se taie bucati,se bate se da prin oul amestecat cu delikat,apoi prin pesmet si se
6 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
gety (Chef de cuisine) , 17 martie 2009
Eu condimentez cu sare si piper si pieptul.