autor:

katy

» » Mancaruri cu carne

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2008

Ingrediente
un piept de pui, 2 oua, sare,, 3 linguri faina, ulei (pt la prajit)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri.
Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea,piperul,faina si amestecam pana aceasta se omogenizeaza.
Trecem pe rand feliile de piept prin compozitia obtinuta si apoi le dam la prajit in ulei incins 3-4 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITELE DIN PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Arata tare bine...Eu folosesc pentru pane decat ou si pesmet...Imi plac snitelele coapte si la cuptor...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009

    Dupa ce am condimentat feliile de carne le trec prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet sau fulcgi de porumb... Ies mai crocante snitelele, asa...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Eu nu fac coca. Trec feliile de piept prin faina, apoi prin oul batut cu sare, piper si putin ulei. Ultimul strat e oul. Ies galbene, frumoase. Uneori aaug in ou si doi catei de usturoi maruntiti. Da un gust foarte bun.

    • Fara foto

      gety (Chef de cuisine) , 17 martie 2009

      Eu condimentez cu sare si piper si pieptul.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • sare,
  • 3 linguri faina
  • ulei (pt la prajit)

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...Eu folosesc pentru pane decat ou si pesmet...Imi plac snitelele coapte si la cuptor...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
ardei umpluti cu ciolan