autor:

lizz

» » Mancaruri cu carne

Snitele din piept de pui

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
1 piept, 4 linguri de faina, 4 linguri de pesmet, 2 oua, sare si piper, alte condimente, , 4 cartofi taiati in sferturi pe lung fierti cu sare si apoi prajiti in ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu sare, piper si alte condimente. Treci fiecare feliuta de piept prin ou, pesmet, iarasi ou si la urma prin faina. Le pui la prajit in ulei incins pana capata culoare aurie.
Le poti servi alaturi de cartofeii fierti si apoi prajiti.
Eventual si un sos de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte.

13 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Preparea sosului de spanac: Punem untul la topit apoi punem spanacul ( eu am folosit spanac gata

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine):

    Si eu fac des snitele din piept de pui, insa fara faina, doar cu pesmet si ou.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Sunt delicioase...Eu folosesc decat pesmet si ou...Imi plac foarte mult si coapte la cuptor...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Eu prefer ca ultimul strat sa fie din ou.Sunt foarte aspectuoase. Faina se prajeste foarte repede.

  • lizz

    lizz (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Multumesc. Pai am si eu un baiat - sotul - care la fel, e topit dupa asa ceva.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Superrrr, arata,felicitari pentru prezentare,acesta este felul de mancare, cel mai dorit de baietii mei,cu putini cartofi prajiti.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 piept
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de pesmet
  • 2 oua
  • sare si piper
  • alte condimente
  • 4 cartofi taiati in sferturi pe lung fierti cu sare si apoi prajiti in ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt delicioase...Eu folosesc decat pesmet si ou...Imi plac foarte mult si coapte la cuptor...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Galette din cartofi cu piept de curcan