Se dezoseaza pieptul si se da pielea jos, daca este nevoie. Se taie in fasii subtiri care se bat cu ciocanul de snitele.
Se presara fasiile cu sare si piper pe o parte si pe cealalta. Atentie, nu le amestecati ca sa nu se rupa.
Oul se bate separat, adaugandu-se putina apa ca sa se \"dezlege\". Se adauga putin piper si marar.
Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa sa se infierbante putin.
Snitelele se trec prin faina, apoi prin ou si se pun in tigaie. Se lasa sa se rumeneasca putin, pana au o culoare galbuie.
Pofta buna !
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii