autor:

Alisea

» » Aperitive

Snitele din piept de pui

Autor: Alisea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alisea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 1-2 oua, marar, 1 cana cu faina, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul si se da pielea jos, daca este nevoie. Se taie in fasii subtiri care se bat cu ciocanul de snitele.
Se presara fasiile cu sare si piper pe o parte si pe cealalta. Atentie, nu le amestecati ca sa nu se rupa.
Oul se bate separat, adaugandu-se putina apa ca sa se \"dezlege\". Se adauga putin piper si marar.
Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa sa se infierbante putin.
Snitelele se trec prin faina, apoi prin ou si se pun in tigaie. Se lasa sa se rumeneasca putin, pana au o culoare galbuie.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
snitele din piept de pui

snitele din piept de pui

se spala pieptul,se taie bucati,se bate se da prin oul amestecat cu delikat,apoi prin pesmet si se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Bune, bune!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Marar in ou ??? Chiar ca am sa incerc si eu..... Snitelele se pot coace in cuptor pe hartie de copt. Sunt mai sanatoase ca nu sunt prajite in ulei....

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1-2 oua
  • marar
  • 1 cana cu faina
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Alisea
Ghiveci cu carne

Ghiveci cu carne

Tai vanata, cartofii, dovlecelul in cubulete mici, ardeii grasi in fasii subtiri, ceapa solzisori

3 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu carne
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv