autor:

Andreea Rus

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Ingrediente
1 piept de pui mare, 3 oua, sare, piper, boia, 300ml lapte, faina, fulgi de porumb, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte. Intr-un castron se bat ouale si se condimenteaza. Se pregateste o farfurie cu faina si una cu fulgi de porumb. Snitelele se trec mai intai prin faina apoi prin ou iar in cele din urma prin fulgii de porumb dupa care se prajesc in ulei. Cand sunt gata se scot pe o farfurie acoperita cu servetele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui in fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Larisa , 04 august 2017

    O reteta de ajutor foarte bun numai de mancat

  • Pamella , 04 august 2017

    Foarte gustos nu ma asteptam sa fie atat de bune mmmmmiammm

  • Florian , 30 aprilie 2017

    Super-bune , am mancat mai demult la un restaurant si vroiam sa fac acasa !!! Merci pt rețeta !!;)

    • daniel , 14 februarie 2017

      Ce reteta bun! foarte gustos!

    • Turnea Iustina , 27 iunie 2015

      Multumesc,chiar aveam nevoie de aceasta reteta

    • Ileana Gruia , 05 ianuarie 2014

      Bun, bun!

    • Stoica Tunde , 05 ianuarie 2014

      Trebuie sa sfarimi un pic fulgii de porumb altfel risti sa cada de pe carne,nu este obligatoriu tinutul in lapte sint foarte bune si fragede si fara lapte.

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

      super!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • boia
  • 300ml lapte
  • faina
  • fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

18 voturi    6 comentarii
1h
Torturi

Larisa

O reteta de ajutor foarte bun numai de mancat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne