autor:

Andreea Rus

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2012

Ingrediente
1 piept de pui mare, 3 oua, sare, piper, boia, 300ml lapte, faina, fulgi de porumb, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte. Intr-un castron se bat ouale si se condimenteaza. Se pregateste o farfurie cu faina si una cu fulgi de porumb. Snitelele se trec mai intai prin faina apoi prin ou iar in cele din urma prin fulgii de porumb dupa care se prajesc in ulei. Cand sunt gata se scot pe o farfurie acoperita cu servetele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui in fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel cu varza calita

Snitel cu varza calita

Curatam varza si o tocam, o calim in unt, cateva minute pe flacara de la aragaz punem si 1 cutie

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Larisa , 04 august 2017

    O reteta de ajutor foarte bun numai de mancat

  • Fara foto

    Pamella , 04 august 2017

    Foarte gustos nu ma asteptam sa fie atat de bune mmmmmiammm

  • Fara foto

    Florian , 30 aprilie 2017

    Super-bune , am mancat mai demult la un restaurant si vroiam sa fac acasa !!! Merci pt rețeta !!;)

    • Fara foto

      daniel , 14 februarie 2017

      Ce reteta bun! foarte gustos!

    • Fara foto

      Turnea Iustina , 27 iunie 2015

      Multumesc,chiar aveam nevoie de aceasta reteta

    • Fara foto

      Ileana Gruia , 05 ianuarie 2014

      Bun, bun!

    • Fara foto

      Stoica Tunde , 05 ianuarie 2014

      Trebuie sa sfarimi un pic fulgii de porumb altfel risti sa cada de pe carne,nu este obligatoriu tinutul in lapte sint foarte bune si fragede si fara lapte.

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

      super!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

15 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Larisa

O reteta de ajutor foarte bun numai de mancat

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Orez la cuptor cu friptura de pui