autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
2 bucati piept de pui dezosat, 2 oua, sare, piper, ulei, faina, pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

45 voturi

Mod de preparare

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva locuri sa nu se adune la prajit, le pipera, le saram.
Intro farfurie batem bine ouale cu putina sare. Carnea pregatita pt snitele asa cum am descris mai sus, se da prin faina, apoi prin ou si in final prin pesmet, dupa care se pune la prajit in ulei incins. Se prajeste pe ambele parti, apoi se scoate pe un servet absorbant de hartie. Aceste snitele, se servesc alaturi de cartofi natur, sau pireu langa o salata de castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

se toaca varza marunt,marunt,se pune ceapa tocata intr-o tigaie mai mare la dinstuit cu putin ulei

23 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Varza fiarta cu coaste de porc

Varza fiarta cu coaste de porc

Coastele se taie bucati mici, se spala bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Intre timp tocam

20 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    dana0872 (Chef de cuisine):

    Am pregati snitele si au iesit foarte bune, carnea frageda (desi am facut din pui de casa). Si ca aspect sunt mai frumoase!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Foarte gustoase si crocante au iesit!

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2013

    Vali, Cristina, asa este.

  • Fara foto

    Marculescu Cristina , 04 decembrie 2013

    cele ma bune snitere

  • Fara foto

    Vali Murarescu , 31 octombrie 2013

    cel mai bun sintel

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      Lia, multumesc. Eugen ai dreptate.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

      Foarte bune, au un singur cusur, cred, se termina f. repede, nu ?

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Foarte gustoase...

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 03 martie 2010

      Multumesc Medi. Te astept Alexandrina sa le gusti!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Delicioase.............

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Un snitel nu refuz niciodata :) Ma inscriu la o portie.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Sunt minunate!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 05 februarie 2010

      Multumesc pt incredere.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Delicioase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 26 august 2009

      Multumesc pt aprecieri, noi gatim des, sunt hranitoare si gustoase, se prepara rapid.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      Foarte bune,eu am avut ieri acest fel de mancare dar cu varza pacalita.Frumoasa prezentare.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      Foarte bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

45 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Vali, Cristina, asa este.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci