Se spala bine carnea,se sterge bine de apa .
Se aseaza o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza felia de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.
Separat se bat ouale cu sare, piper,cimbru si boia dulce de ardei, iar pesmetul se amesteca cu faina si jumatate lingurita de boia dulce de ardei.
Fiecare bucata de carne se trece prin amestecul de pesmet ,faina si boia pe ambele parti, se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere "invelisul" cat mai bine,apoi prin oul batut si se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe un servetel de hartie pentru inlaturarea surplusului de grasime.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii