Se spala bine carnea,se sterge bine de apa .
Se aseaza o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza felia de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.
Separat se bat ouale cu sare, piper,cimbru si boia dulce de ardei, iar pesmetul se amesteca cu faina si jumatate lingurita de boia dulce de ardei.
Fiecare bucata de carne se trece prin amestecul de pesmet ,faina si boia pe ambele parti, se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere "invelisul" cat mai bine,apoi prin oul batut si se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe un servetel de hartie pentru inlaturarea surplusului de grasime.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii