autor:

valentina ionita

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

SNITELE DIN PULPA DE PORC

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Ingrediente
10 felii de pulpa de porc, sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei, 2 oua, 4-5 linguri pesmet, 2 linguri faina, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea,se sterge bine de apa .
Se aseaza o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza felia de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.

Separat se bat ouale cu sare, piper,cimbru si boia dulce de ardei, iar pesmetul se amesteca cu faina si jumatate lingurita de boia dulce de ardei.

Fiecare bucata de carne se trece prin amestecul de pesmet ,faina si boia pe ambele parti, se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere "invelisul" cat mai bine,apoi prin oul batut si se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe un servetel de hartie pentru inlaturarea surplusului de grasime.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITELE DIN PULPA DE PORC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCHITURA

TOCHITURA

Se taie morcovul rondele, ceapa si ardeiul felii subtiri. Se pun la calit in tigaia cu ulei si se

13 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fasole cu carnati

Fasole cu carnati

Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte de a fi pregatita.Se curata si se spala bine legumele,dupa

3 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • cristina a

    cristina a (Chef de cuisine):

    Am facut snitelele. Sunt foarte bune. Eu nu puneam cimbru, dar sunt extraodinare daca pui si cimbru. Recomand reteta!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10 felii de pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce de ardei
  • 2 oua
  • 4-5 linguri pesmet
  • 2 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu chorizo si veloute de pui si arpagic