SNITELE DIN PULPA DE PORC

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
SNITELE DIN PULPA DE PORC

Ingrediente

  • 10 felii de pulpa de porc
  • sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei, 2 oua, 4-5 linguri pesmet, 2 linguri faina, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se spala bine carnea,se sterge bine de apa .

Se aseaza o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza felia de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.

Separat se bat ouale cu sare, piper,cimbru si boia dulce de ardei, iar pesmetul se amesteca cu faina si jumatate lingurita de boia dulce de ardei.

Fiecare bucata de carne se trece prin amestecul de pesmet ,faina si boia pe ambele parti, se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere "invelisul" cat mai bine,apoi prin oul batut si se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe un servetel de hartie pentru inlaturarea surplusului de grasime.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise