Snitele dolofane de soia

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Snitele dolofane de soia

Ingrediente

  • 10 buc. snitele de soia
  • 100 g mustar
  • sare dupa gust
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 200 g branza sau cascaval
  • 250 ml ulei
  • gogosari pentru decor

Mod de preparare

Punem apa intr-un vas si il punem pe foc. Cand apa fierbe, punem snitelele in apa si le lasam sa fiarba, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se inmoaie bine. Golim apa din vas, iar peste snitele punem apa rece de la chiuveta si le lasam 5 minute in apa. Dupa aceea le scoatem una cate una si le stoarcem bine de apa, dar cu grija sa nu se sfarame. Dam branza pe razatoarea mare, spargem cele 2 oua intr-un castron si le batem bine.

Saram snitelele, le punem pe o farfurie intinsa si deasupra lor intindem mustar, apoi le tavalim prin faina. Cand sunt gata toate, luam cate un snitel si il dam prin ou, prin faina si iar prin ou. Intr-o tigaie, punem ulei si, cand uleiul s-a incins, punem snitelele (atatea cate incap in tigaie) si le prajim pe ambele parti. Cand s-au rumenit bine, le scoatem si procedam si cu celelalte la fel, pana le coacem pe toate. Asa calde cum sunt, le dam prin branza razuita (sau cascaval) si le punem pe o farfurie, dupa ce am pus un servetel dedesuptul lor.

Se pot servi ca atare, cu piure de cartofi sau varza calita. Ca si garnitura puteti servi salata de varza acra, salata de cruditati (telina, varza, morcovi, sfecla rosie si un mar), salata de rosii cu castraveti, gogosari sau castraveti acri.

Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise