autor:

Georgeta Nedelcu

» » Aperitive

Snitele dolofane de soia

Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Nedelcu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 februarie 2015

Ingrediente
10 buc. snitele de soia, 100 g mustar, sare dupa gust, 200 g faina, 2 oua, 200 g branza sau cascaval, 250 ml ulei, gogosari pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem apa intr-un vas si il punem pe foc. Cand apa fierbe, punem snitelele in apa si le lasam sa fiarba, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se inmoaie bine. Golim apa din vas, iar peste snitele punem apa rece de la chiuveta si le lasam 5 minute in apa. Dupa aceea le scoatem una cate una si le stoarcem bine de apa, dar cu grija sa nu se sfarame. Dam branza pe razatoarea mare, spargem cele 2 oua intr-un castron si le batem bine.



Saram snitelele, le punem pe o farfurie intinsa si deasupra lor intindem mustar, apoi le tavalim prin faina. Cand sunt gata toate, luam cate un snitel si il dam prin ou, prin faina si iar prin ou. Intr-o tigaie, punem ulei si, cand uleiul s-a incins, punem snitelele (atatea cate incap in tigaie) si le prajim pe ambele parti. Cand s-au rumenit bine, le scoatem si procedam si cu celelalte la fel, pana le coacem pe toate. Asa calde cum sunt, le dam prin branza razuita (sau cascaval) si le punem pe o farfurie, dupa ce am pus un servetel dedesuptul lor.



Se pot servi ca atare, cu piure de cartofi sau varza calita. Ca si garnitura puteti servi salata de varza acra, salata de cruditati (telina, varza, morcovi, sfecla rosie si un mar), salata de rosii cu castraveti, gogosari sau castraveti acri.



Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele dolofane de soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Se spala si se usuca bine ardeii. Se face o cruce in varful ardeilor cu ajutorul unui cutit. Aceasta

1 vot    4 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 buc. snitele de soia
  • 100 g mustar
  • sare dupa gust
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 200 g branza sau cascaval
  • 250 ml ulei
  • gogosari pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de Georgeta Nedelcu
Drob Talmoş-Balmoş

Drob Talmoş-Balmoş

Lintea o punem de seara pana dimineata la inmuiat. A doua zi o punem la fiert, apoi curatam si spalam ceapa uscata, morcovul,

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv din legume

Aperitiv din legume

Mod de preparare: Curăţăm legumele şi le spălăm bine. Ceapa uscată o tocăm mărunt şi

2 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
Musaca de legume cu carne tocată

Musaca de legume cu carne tocată

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa, mararul si ardeii grasi. Morcovii si cartofii ii dăm pe

0 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Crema racoritoare de castraveti