Carnea se taie felii si se bate ca ptr snitele normale, sarate si piparate. Intr-o tigaie se incinge ulei si se prajesc snitelele date prin faina.
Intr-o cratita se calesc cepele taie marunt cu boia, peste se aseaza snitelele si se acopera cu apa. Se amesteca foarte rar ca sa nu se zdrobeasca. Cand este aproape fiert se taie ardeiul, rosia si frunzele de patrunjel. Se serveste cu piuree de cartofi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii