Carnea se taie felii si se bate ca ptr snitele normale, sarate si piparate. Intr-o tigaie se incinge ulei si se prajesc snitelele date prin faina.
Intr-o cratita se calesc cepele taie marunt cu boia, peste se aseaza snitelele si se acopera cu apa. Se amesteca foarte rar ca sa nu se zdrobeasca. Cand este aproape fiert se taie ardeiul, rosia si frunzele de patrunjel. Se serveste cu piuree de cartofi.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii