autor:

valentina ionita

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Snitele umplute

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
Carne pentru snitele (puteti folosi carne de pasare, porc sau vitel), Ciuperci conservate, Cascaval, Branza topita, Sunca presata sau Jambon, Oua, Pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

53 voturi

Mod de preparare


De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea acestuia.

Pieptul dezosat se portioneaza si se bate bine fiecare felie in parte pe ambele parti intr-o folie (pentru alimente) transparenta.

Fiecare bucata de carne, se unge cu branza topita,se aseaza felii de ciuperci, cascaval, iar la sfarsit sunca presata, sunca de Praga, jambon sau ce aveti la indemana in frigider. Se preseaza bine si aveti doua posibilitati pentru prajire;le faceti rulou sau le prajiti ca pe snitele. Le tavaliti foarte bine prin pesmet, le presati bine cu mana pe ambele parti, apoi le dati prin ou si din nou prin pesmet, dupa care le prajiti la foc mediu in ulei fierbinte pe ambele parti.

Sunt deosebite alaturi de o garnitura pe masura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele umplute cu cascaval

Snitele umplute cu cascaval

Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde

6 voturi    9 comentarii
20 min
Fripturi
SNITELE UMPLUTE

SNITELE UMPLUTE

Din cele 500 g de carne, se fac 10 snitele;snitelele se bat,se sareaza si pipereaza, dupa gust;se

11 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 21 august 2011

    grozava reteta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Multumesc...

  • monik (Maestru bucatar) , 02 iunie 2010

    este fff usoara ....si ffffff buna!!!!!!!felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Au fost bune,dar s-au terminat imediat...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Tare bune, tare bine arata.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      Cred ca au fost foarte bune.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      Va multumesc mult..

    • maria mihalache , 30 mai 2010

      Cu toate aceste ingrediente cred ca este un deliciu..............mmm.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      Ce deliciu pe aici !!!Hmmmmmm...deja ii simt savoarea...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Multumesc...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Foarte gustoasa mancarea, imi place!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Multumesc mult adela/...

    • ADELA , 30 decembrie 2009

      Delicios....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

      Multumesc mult...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Mmmmmmmm o nebunie,bun,bun.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Waw,adevarat festin

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

53 voturi

Ingrediente

  • Carne pentru snitele (puteti folosi carne de pasare
  • porc sau vitel)
  • Ciuperci conservate
  • Cascaval
  • Branza topita
  • Sunca presata sau Jambon
  • Oua
  • Pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

Marian (Chef de cuisine)

grozava reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu lapte si lamaie