autor:

husni

» » Mancaruri cu carne

SNITELE UMPLUTE

Autor: husni (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane, -500 grame, carne de vita,pt.snitele, -300 g ciuperci(champignon),din conserva,felii, -3 lingurite patrujel tocat marunt, -750 ml apa, -1 ceapa, -150 ml frisca lichida, -1 lingura ulei masline, -100 ml ulei de floarea soarelui, -cca 10 linguri faina, -20 scobitori, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

11 voturi

Mod de preparare

Din cele 500 g de carne, se fac 10 snitele;snitelele se bat,se sareaza si pipereaza, dupa gust;se umplu(se fac rulou, ca si sarmalele,dar la capete nu se inchid) cu umplutura,facuta asa:ceapa se taie marunt;se prajeste in uleiul de masline;se adauga 150 g felii de ciuperci,apoi 1 lingurita de patrunjel;se pune sare si piper dupa gust;se mesteca;se ia de pe foc;se lasa sa se raceasca putin.
Dupa ce s-au umplut,se fixeaza cu scobitori.Fiecare snitel(rulou),se fixeaza cu 2 scobitori.
Aceste snitele(rulouri),se dau prin faina.apoi se prajesc in cele 100 ml ulei de floarea soarelui.
Dupa prajire,rulourile se pun intr-o cratita(fara grasime);se adauga 750 ml apa si 150 g ciuperci felii.Se potriveste de sare si piper.Se fierbe,apoi, la foc mic(cratita se acopera),cca 45 minute.
Dupa cele 45 minute,se ingroasa sosul, cu 4 lingurite de faina.Faina se mesteca cu putina apa rece(pt. a nu se forma cocoloase),inainte sa se puna in sos.Se fierbe, apoi,totul 2-3 minute.
Se pun cele 150 ml frisca lichida si patrunjelul,ramas(cam 2 lingurite);se dau citeva clocote.Se ia de pe foc.
Se serveste calda, cu garnitura preferata.Se decoreaza dupa gust
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITELE UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele umplute cu cascaval

Snitele umplute cu cascaval

Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde

6 voturi    9 comentarii
20 min
Fripturi
Snitele umplute

Snitele umplute

De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea

52 voturi    16 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Arata super bine,iar gustul trebuie sa fie pe masura...

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Interesanta reteta,am sa o incerc,dar umplutura o sa o fac din altceva,pentru ca, din pacate, sunt alergic la ciuperci. Felicitari!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 august 2009

    Ce comentariu să mai adaug, că salivez numai când o văd. Arată minunat. Eu nu am atâta timp să stau să gătesc. Fac cel mai des ceva rapid.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Ma bucur ca v-a placut !Intr-adevar e delicios !Buna pt multe ocazii.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Reteta care apartine lui Husni este super aratosa,dar si a celei doamnei Doina Varga este la fel de frumoasa si aspectoasa,felicitari.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Mi-a placut mult reteta! Am salvat-o!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

11 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane
  • -500 grame
  • carne de vita,pt.snitele
  • -300 g ciuperci(champignon),din conserva,felii
  • -3 lingurite patrujel tocat marunt
  • -750 ml apa
  • -1 ceapa
  • -150 ml frisca lichida
  • -1 lingura ulei masline
  • -100 ml ulei de floarea soarelui
  • -cca 10 linguri faina
  • -20 scobitori
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata super bine,iar gustul trebuie sa fie pe masura...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pilaf cu ciuperci galbiori si chiftelute