autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Snitele umplute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii subtiri de carne de porc (a 120 g), , sare, , piper, , 2 fileuri de peste afumat si dezosat (a 30 g), , cateva felii de cascaval moale nesarat (circa 120 g), , o crenguta rozmarin, , 2 lingurite unt topit, , 1/8 l zeama de carne de vita (Knorr + apa), , 2 linguri otet aromat, , o lingurita miere, , 1/2 lingurita ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

20 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Peste jumatate din fiecare bucata se asaza un fileu de peste, cateva felii de cascaval si cate un sfert din acele de rozmarin. Se pliaza carnea in doua, se fixeaza cu scobitori si se prajeste in untul bine incins, circa 7 minute pe fiecare parte. Peste grasimea din tigaie se toarna zeama de carne si otetul, se lasa sa dea cateva clocote, se adauga sare, piper, miere si acele de pin (ramase), rumenite in uleiul incins. Sosul astfel preparat se serveste cu snitelele fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele umplute cu cascaval

Snitele umplute cu cascaval

Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde

6 voturi    9 comentarii
20 min
Fripturi
Snitele umplute

Snitele umplute

De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea

52 voturi    16 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii subtiri de carne de porc (a 120 g)
  • sare
  • piper
  • 2 fileuri de peste afumat si dezosat (a 30 g)
  • cateva felii de cascaval moale nesarat (circa 120 g)
  • o crenguta rozmarin
  • 2 lingurite unt topit
  • 1/8 l zeama de carne de vita (Knorr + apa)
  • 2 linguri otet aromat
  • o lingurita miere
  • 1/2 lingurita ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocana de miel cu smantana si mamaliguta