autor:

» » Mancaruri cu carne

Snitele umplute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii subtiri de carne de porc (a 120 g), , sare, , piper, , 2 fileuri de peste afumat si dezosat (a 30 g), , cateva felii de cascaval moale nesarat (circa 120 g), , o crenguta rozmarin, , 2 lingurite unt topit, , 1/8 l zeama de carne de vita (Knorr + apa), , 2 linguri otet aromat, , o lingurita miere, , 1/2 lingurita ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

20 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Peste jumatate din fiecare bucata se asaza un fileu de peste, cateva felii de cascaval si cate un sfert din acele de rozmarin. Se pliaza carnea in doua, se fixeaza cu scobitori si se prajeste in untul bine incins, circa 7 minute pe fiecare parte. Peste grasimea din tigaie se toarna zeama de carne si otetul, se lasa sa dea cateva clocote, se adauga sare, piper, miere si acele de pin (ramase), rumenite in uleiul incins. Sosul astfel preparat se serveste cu snitelele fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele umplute cu cascaval

Snitele umplute cu cascaval

Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde

6 voturi    9 comentarii
20 min
Fripturi
Snitele umplute

Snitele umplute

De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea

53 voturi    16 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii subtiri de carne de porc (a 120 g)
  • sare
  • piper
  • 2 fileuri de peste afumat si dezosat (a 30 g)
  • cateva felii de cascaval moale nesarat (circa 120 g)
  • o crenguta rozmarin
  • 2 lingurite unt topit
  • 1/8 l zeama de carne de vita (Knorr + apa)
  • 2 linguri otet aromat
  • o lingurita miere
  • 1/2 lingurita ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficatei Gytty