autor:

» » Mancaruri cu carne

Snitele umplute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii subtiri de carne de porc (a 120 g), , sare, , piper, , 2 fileuri de peste afumat si dezosat (a 30 g), , cateva felii de cascaval moale nesarat (circa 120 g), , o crenguta rozmarin, , 2 lingurite unt topit, , 1/8 l zeama de carne de vita (Knorr + apa), , 2 linguri otet aromat, , o lingurita miere, , 1/2 lingurita ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

20 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Peste jumatate din fiecare bucata se asaza un fileu de peste, cateva felii de cascaval si cate un sfert din acele de rozmarin. Se pliaza carnea in doua, se fixeaza cu scobitori si se prajeste in untul bine incins, circa 7 minute pe fiecare parte. Peste grasimea din tigaie se toarna zeama de carne si otetul, se lasa sa dea cateva clocote, se adauga sare, piper, miere si acele de pin (ramase), rumenite in uleiul incins. Sosul astfel preparat se serveste cu snitelele fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele umplute cu cascaval

Snitele umplute cu cascaval

Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde

6 voturi    9 comentarii
20 min
Fripturi
Snitele umplute

Snitele umplute

De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea

53 voturi    16 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii subtiri de carne de porc (a 120 g)
  • sare
  • piper
  • 2 fileuri de peste afumat si dezosat (a 30 g)
  • cateva felii de cascaval moale nesarat (circa 120 g)
  • o crenguta rozmarin
  • 2 lingurite unt topit
  • 1/8 l zeama de carne de vita (Knorr + apa)
  • 2 linguri otet aromat
  • o lingurita miere
  • 1/2 lingurita ulei.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei cu mamaliguta