autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Snitel in sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
6 felii de carne de porc sau de vita, 100 g faina de grau, 50 ml ulei, 4 catei de usturoi, 50 ml ulei, 300 ml suc de rosii, cimbru, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se bate ca pentru snitel, se trece prin faina si se prajeste usor pe ambele parti, cat sa se prinda faina.Nu se mai foloseste acest ulei.
Se incinge uleiul, se adauga usturoiul pasat pentru un minut(ca sa nu se arda), dupa care se adauga carnea, o ceasca apa, condimentele si se lasa sa fiarba. Cand carnea e aproape fiarta, se adauga sucul de rosii si se lasa pana e fiarta carnea. Se obtine un sos de consistenta unei smantani subtiri. Se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel cu sos

Snitel cu sos

Feliez carnea ,o bat si o trec prin faina,apoi o prajesc foarte putin cat sa se prinda faina de carne,pe

27 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Am sa postez si poze cat de curand.

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Cred ca sunt f.bune,daca ar fi si postate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 felii de carne de porc sau de vita
  • 100 g faina de grau
  • 50 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 300 ml suc de rosii
  • cimbru
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Am sa postez si poze cat de curand.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare cu gaturi de curcan la cuptor