autor:

zana b.

» » Sucuri si compoturi de fructe

Socată reţeta bunicii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
10l apa,2 lamai zdrobite,250g flori de soc,2 kg zahar

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

4 voturi

Mod de preparare

Socată reţeta bunicii

Intr-un borcan se toarna 10l de apa,se adauga cele 2 lamai,florile de soc si zaharul.

Se acopera si se lasa sa stea la temperatura camerei cateva zile,maxim o saptamana.Apoi se trage in sticle ,mai mici, care se asaza la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Socată reţeta bunicii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii Se taie lamaile in 4 si se pun in borcan, se pun si florile de soc dupa

1 vot    1 comentariu
96h
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

4 voturi

Ingrediente

  • 10l apa,2 lamai zdrobite,250g flori de soc,2 kg zahar

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
COMPOT DE CAPSUNE