Se spala boabele de soia si se lasa la inmuiat 8 ore(asa scrie pe pachet,dar va spun eu ca trebuie de pe o zi pe alta lasat in apa,pentru ca soia este un aliment foarte tare)in apa rece. Se arunca aceasta apa si se fierbe soia in apa, de 3 ori mai multa apa decat boabe.Eu prepar soia la fel ca si fasolea boabe uscate si arunc apa de doua ori.
Se curata cu grija prazul si se taie rondele. Se spala rosiile si se taie cubulete. Usturoiul se toaca marunt. Feniculul se spala si se taie bucatele.
Toate legumele se calesc intr-o oala, cu sare si piper.
Cand soia e fiarta (cel putin o ora si 30 de minute), se scurge bine si se adauga in oala, peste celelalte legume, si se mai lasa 5 min la foc.
Se presara cu patrunjel verde si se serveste.
Delicios si de post.Este bun pentru doamnele la menopauza,eu il mananc foarte des, acest fel de mancare.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii