1. Se preincalzeste cuptorul la 200*C.
2. Se curata telina si se taie felii. Se pune apoi intr-un castron si se stropeste cu suc de lamaie, pentru ca sa -si pastreze culoarea. Se adauga si feliile de cartofi peste telina.
3. Intr-un vas de Jena, uns cu grasime, se aseaza un strat de felii de telina, se presara putin marar, ceapa tocata si o lingura de smantana. Urmeaza un strat de cartofi si apoi unul de somon. Pe fiecare strat se presara marar, ceapa si se toarna smantana. Ultimele doua straturi trebuie sa fie de telina si cartofi. Se toarna peste smantana ramasa.
4. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45 minute. Se scoate folia si se mai lasa la cuptor inca 30 minute, pana ce s-a format o crusta aurie. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se serveste cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii