autor:

bubulina

» » Mancaruri cu peste

Somon condimentat la tigaie

Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2012

Ingrediente
-500 gr. file de somon, -2 linguri ulei de masline, -1 lamaie, -condimente de peste knor

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata somonul de solzi,se spala bine,se unge cu ulei de masline,se condimenteaza si se lasa vreo 2 ore la rece.
Se incinge o tigaie de tefal, se adauga somonul, punem capacul si lasam sa se friga la foc mic.Întoarcem somonul si cand capata culoarea de fript oprim focul.
Stoarcem o lamaie si dupa ce îl scoatem în farfurie,îl stropim cu lamaie dupa gust.
Este foarte gustos,bine patruns,sub capac se si fierbe se si frige.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon condimentat la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Luam farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4

7 voturi    5 comentarii
3 min
Mancaruri cu peste
Merlucius in crusta de malai

Merlucius in crusta de malai

Pestele dezosat, spalat, se usuca in servet de hartie. Il trecem printr-un dressing obtinut din

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniela Morar , 21 ianuarie 2015

    Minunat

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2012

    Foarte bun somonul la tigaie si eu il fac asa numai ca eu topesc intai putin unt -o lingurita dupa care adaug pestele cu pielita in jos sa se prajeasca bine si servesc cu mujdei de usturoi pe care il adaug la 1 lingura maioneza diluata cu putina apa si 2 capere taiate foarte marunt-astfel sosul pregatit il servesc cu somonul si fiecare isi pune cat doreste.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2012

    Delicios

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -500 gr. file de somon
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1 lamaie
  • -condimente de peste knor

Raporteaza reteta

Retete
de bubulina
Gogosari  in otet

Gogosari in otet

Se curata gogosarii de cotor si seminte,se spala bine si se taie sferturi.Peste gogosari se pun:otetul,zaharul

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi
Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Incingem cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava de la aragaz cu hartie de copt. Apoi separam

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte bun somonul la tigaie si eu il fac asa numai ca eu topesc intai putin unt -o lingurita dupa care adaug pestele cu pielita in jos sa se prajeasca bine si servesc cu mujdei de usturoi pe care il adaug la 1 lingura maioneza diluata cu putina apa si 2 capere taiate foarte marunt-astfel sosul pregatit il servesc cu somonul si fiecare isi pune cat doreste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie umpluta cu verdeturi-specialitate dobrogeana