Se curata somonul de solzi,se spala bine,se unge cu ulei de masline,se condimenteaza si se lasa vreo 2 ore la rece.
Se incinge o tigaie de tefal, se adauga somonul, punem capacul si lasam sa se friga la foc mic.Întoarcem somonul si cand capata culoarea de fript oprim focul.
Stoarcem o lamaie si dupa ce îl scoatem în farfurie,îl stropim cu lamaie dupa gust.
Este foarte gustos,bine patruns,sub capac se si fierbe se si frige.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii