autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Somon cu cidru si sofran

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 martie 2013

Ingrediente
4 felii de somon, taiat in cuburi,, 250ml.cidru,, 2 cepe albe, fin tocate,, 1 lingurita sofran,, sare,, piper,, 100ml. smantana,, 1 mana de busuioc proaspat, tocat marunt,, 250g, paste(farfalle), Pentru decor:, 12 felii subtiri de castravete ,, 1 piersica mare taiata in 12 felii, , patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se preincalzeste cuptorul la 200*C.
2.Intr-un vas termorezistent,se aranjeaza cuburile de somon, se condimenteaza cu sare si piper, se presara ceapa si se acopera cu cidru.Se coace 10-15 minute la cuptor.
3.Se fierb pastele 10 minute.
4.Se scoate somonul de la cuptor.Se amesteca smantana cu sofranul , busuiocul tocat si se pune compozitia peste somon si se ma tine la cuptor 3-5 minute.
5.Pe farfurii mari albe se pun cate 3 felii de castravete si 3 felii de piersica, se acopera cu farfalle, apoi cuburile de somon si cateva linguri de sos si se decoreaza cu fire de patrunjel verde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu cidru si sofran" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
macrou cu sos de rosii

macrou cu sos de rosii

Se caleste ceapa taiata marunt pina ce straluceste, se adauga ardeiul gras, sucul de rosii si apoi

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Clătite cu ton și capere

Clătite cu ton și capere

Clătitele acestea sunt pregătite cu noul meu ajutor în bucătărie, aparatul Panini Maker

9 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 felii de somon
  • taiat in cuburi,
  • 250ml.cidru,
  • 2 cepe albe
  • fin tocate,
  • 1 lingurita sofran,
  • sare,
  • piper,
  • 100ml. smantana,
  • 1 mana de busuioc proaspat
  • tocat marunt,
  • 250g
  • paste(farfalle)
  • Pentru decor:
  • 12 felii subtiri de castravete ,
  • 1 piersica mare taiata in 12 felii
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Caracatita imbatata in vin rosu