Intr-o tigaie punem uleiu si usturoiul tocat sa se incinga.....adaugam feliile de somon si lasam sa se prajeasca....intoarce doar o data deoarece somonul este un peste foarte delicat....adaugam ciupercile feliate si lasam sa se distuie 10 minute....dupa care adaugam smantana , sare si piper si mai lasam sa se gateasca circa 5 minute....poza finala lipseste....mirosul era asa puternic ca nu am mai asteptat sa fac si poza.....pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii