Se stropeste pestele cu suc de lamaie si se lasa sa se patrunda 10 minute.
Ardeii grasi se taie fasii, ceapa se taie felii, iar usturoiul se taie in doua si se freaca cu el o cratita.
In cratita se asaza ardeii grasi si ceapa si se toarna supa fierbinte. Se sareaza si pipereaza pestele si se asaza peste legume. Se presara ulterior seminte de fenicul. Se stropeste cu ulei si se acopera cu folie de aluminiu. Se coace la cuptor 25 minute. Cand se scoate din cuptor somonul, se orneaza cu frunze de busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii