autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu peste, Retete de post

Somon cu marar si lamaie

Autor: angela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: angela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
600g somon file, 700g cartofi, 400g sfecla rosie coapta,curatata,taiata clini, 100g creveti, 100g pesmet, 1 lamaie, 300ml supa de peste, 20g boabe mustar, 150g unt, 2 linguri amidon de porumb, 2 legaturi marar, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati si uscati fileurile de somon apoi le frecati cu sare si piper. Tocati fin mararul si il amestecati cu pesmetul si coaja de lamaie razuita. Presati amestecul bine pe partea superioara a fileurilor.

Fierbeti cartofii curatati si taiati cuburi.

Pentru sos fierbeti supa de peste, adaugati boabele de mustar si lasati sa fiarba pana se inmoaie, puneti si crevetii taiati bucatele, apoi adaugati amidonul amestecand energic, puneti si 100g unt, sare, piper. Dupa ce a dat doua clocote luati de pe foc.

Incingeti 2 linguri ulei si treceti la foc iute sfecla.

Incingeti untul ramas si prajiti fileurile de somon, punandu-le prima data cu partea cu pesmetul in tigaie.

Serviti somonul cu sos, sfecla ,cartofi si felii de lamaie.

Daca doriti sa faceti de post inlocuiti untul cu ulei de masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu marar si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Salata de ciuperci uscate

Salata de ciuperci uscate

Ciupercile se spala, se lasa la muiat 10-12 ore, intre timp schimbam apa de 2-3 ori. Se fierb in

3 voturi    2 comentarii
2h
Retete de post
MANCARE DE MAZARE CU CARNE

MANCARE DE MAZARE CU CARNE

Pipotele si inimioarele se curata bine,se spala si se fierb bine.Atentie sa se ia spuma. Ceapa tocata

31 voturi    11 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g somon file
  • 700g cartofi
  • 400g sfecla rosie coapta,curatata,taiata clini
  • 100g creveti
  • 100g pesmet
  • 1 lamaie
  • 300ml supa de peste
  • 20g boabe mustar
  • 150g unt
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 2 legaturi marar
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de angela
Rustic cu ardei si praz

Rustic cu ardei si praz

Curatati ardeii si prazul.Intr-o tigaie incapatoare, puneti putin ulei de masline si puneti la calit

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort Delicios

Tort Delicios

Blatul: Se separa ouale si se bat spuma tare albusurile dupa care se bat si galbenusurile cu zaharul

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Torturi
Paste cu ton

Paste cu ton

In primul rand punem la foc o oala cu apa in care punem sare (la 5 lt de apa o lingurita plina). Intr-o

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Orez cu prune uscate