1.Se sareaza si se pipereaza feliile de somon.
2.Se pune mierea la fiert intr-o craticioara ,la foc moderat,si se badijoneaza bine feliile de somon cu mierea calda.Se pudreaza cu seminte de susan.
2.Se varsa uleiul intr-o tigaie ,la foc mare, apoi se rumenesc feliile de somon cate 5 minute, pe fiecare parte.
3.Se scot feliile de somon intr-un vas de Jena ,si in tigaie ,se pune frisca pentru gatit si se lasa sa fiarba, amestecand cu o lingura de lemn.
4.Se pune sosul peste feliile de somon si se servesc cu garnitura de paste si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii