autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Somon cu paine prejita

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
4 rondele de somon, 4 felii de paine, 2 felii de lamaie, sare, piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Painea alba se prajeste si se unge cu unt. Se iau rondelele de somon si se aseaza pe o farfurie. Se pun alaturi si feliile de paiene prajita si se pot garnisi cu frunze de salata sau lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu paine prejita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste alb in folie

Peste alb in folie

Marinam pestele in zeama de lamaie, sare si piper pentru 30 minute.Taiem felii ceapa si morcovul. Pregatim

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon la cuptori cu cartofi

Somon la cuptori cu cartofi

Eu am lasat la macerat bucatile de somon facute cu sare, piper si zeama de lamaie pentru o ora in

12 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Stavrizi la gratar