Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,conform instructiunilor de pe pachet,dupa care se scurg,se trec sub jet de apa rece si se freaca cu ulei de masline.
Bucatile de peste se trec sub jet de apa, se scurg bine si se sterg cu un servet absorbant.
Se prepara un sos din smantana, sare, piper, coaja de lamaie, zeama de lamaie, care se pune la fiert 3-4 minute, la foc mic, amestecand tot timpul, pentru a nu se taia smantana.
Pestele se marineaza pentru 5 minute, stropindu-l cu zeama de lamaie, sare, piper, dupa care se pune la prajit in tigaie, in unt amestecat cu ulei de masline (in cantitati mici atat uleiul cat si untul), lasandu-l cca. 3-4 minute pe fiecare parte.
Pastele se pot praji putin in unt, se pun pe un platou, se asezoneaza, se pune sosul peste ele, bucatile de peste deasupra, se presara verdeata si coaja de lamaie rasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii