1. Rosiile se oparesc si se decojesc, ceapa si patrunjelul se taie marunt, pestele se taie in 8 bucati.cartofii se curata, se taie cubulete, se fierb in apa cu sare.avocado si rosiile se taie felii subtiri.
2. Pestele se stropeste cu putina zeama de lamaie si se presara putina sare peste el(pentru nu a se sfarama cand se ia de pe gratar), se trece prin ulei de masline si se pune pe gratarul incins in prealabil 4-5 minute pana se rumeneste;
3. Ceapa se inabusa in unt si vin si se formeaza un sos.Peste cartofii fierti se stoarce jumatate de lamaie si se pune jumatate din patrunjel, dupa care se stropeste cu ulei de masline.
4. Somonul se serveste cu cartofii natur, ornat cu feliute de rosii si avocado, verdeata, felii de lamaie si sosul de ceapa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii