autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Somon cu sos de legume

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2006

Ingrediente
1 ardei rosu si 1 ardei galben, 1catel de usturoi, 1lingurita de ulei de masline, 1 conserva de rosii taiate,(425ml.),amestec de condimente pentru peste,350gr. somon fi8le,1lingurita suc de lamaie, sare, piper, vin alb,3 fire busuioc

Dificultate: Medie Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii, se curata si se taie fasii. se curata usturoiul si se zdrobeste.Se calesc ardeii si usturoiul in ulei incins. Se adauga rosiile din conserva, condimentele si se lasa sa fiarba 10 min.Se spala bucatile de somon, se sterg cu un servet , apoi se taie in bucati de marime potrivita.Se picura sucul de lamaie peste ele, se pune sare si piper. Incorporati vinul alb si bucatile de peste in sosul de ardei si usturoi si se lasa sa mai fiarba la foc mic 10min. Se spala busuiocul, se rup frunzulitele si se toaca 1/2 dintre ele.Se presara peste fiertura. Se orneaza cu frunze intregi de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit

9 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
File de cod cu legume si sos de smantana cu ciuperci

File de cod cu legume si sos de smantana cu ciuperci

Se pune cescuta de ulei intr-o tava,se aseaza fileurile de peste,ceapa,morcov,cartofi,brocoli,sare

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei rosu si 1 ardei galben
  • 1catel de usturoi
  • 1lingurita de ulei de masline
  • 1 conserva de rosii taiate,(425ml.),amestec de condimente pentru peste,350gr. somon fi8le,1lingurita suc de lamaie
  • sare
  • piper, vin alb,3 fire busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Merluciu cu maioneza