autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Somon cu sos de legume

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2006

Ingrediente
1 ardei rosu si 1 ardei galben, 1catel de usturoi, 1lingurita de ulei de masline, 1 conserva de rosii taiate,(425ml.),amestec de condimente pentru peste,350gr. somon fi8le,1lingurita suc de lamaie, sare, piper, vin alb,3 fire busuioc

Dificultate: Medie Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii, se curata si se taie fasii. se curata usturoiul si se zdrobeste.Se calesc ardeii si usturoiul in ulei incins. Se adauga rosiile din conserva, condimentele si se lasa sa fiarba 10 min.Se spala bucatile de somon, se sterg cu un servet , apoi se taie in bucati de marime potrivita.Se picura sucul de lamaie peste ele, se pune sare si piper. Incorporati vinul alb si bucatile de peste in sosul de ardei si usturoi si se lasa sa mai fiarba la foc mic 10min. Se spala busuiocul, se rup frunzulitele si se toaca 1/2 dintre ele.Se presara peste fiertura. Se orneaza cu frunze intregi de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius cu rosii la tava

File de pangasius cu rosii la tava

Dupa ce s-a dezghetat pestele (are o crusta de gheata de 20% din greutate), condimentati-l bine pe

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Fish finger (file de peste pane)

Fish finger (file de peste pane)

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei rosu si 1 ardei galben
  • 1catel de usturoi
  • 1lingurita de ulei de masline
  • 1 conserva de rosii taiate,(425ml.),amestec de condimente pentru peste,350gr. somon fi8le,1lingurita suc de lamaie
  • sare
  • piper, vin alb,3 fire busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Merluciu cu rosii