Se spala ardeii, se curata si se taie fasii. se curata usturoiul si se zdrobeste.Se calesc ardeii si usturoiul in ulei incins. Se adauga rosiile din conserva, condimentele si se lasa sa fiarba 10 min.Se spala bucatile de somon, se sterg cu un servet , apoi se taie in bucati de marime potrivita.Se picura sucul de lamaie peste ele, se pune sare si piper. Incorporati vinul alb si bucatile de peste in sosul de ardei si usturoi si se lasa sa mai fiarba la foc mic 10min. Se spala busuiocul, se rup frunzulitele si se toaca 1/2 dintre ele.Se presara peste fiertura. Se orneaza cu frunze intregi de busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii