autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Somon cu sos de legume

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2006

Ingrediente
1 ardei rosu si 1 ardei galben, 1catel de usturoi, 1lingurita de ulei de masline, 1 conserva de rosii taiate,(425ml.),amestec de condimente pentru peste,350gr. somon fi8le,1lingurita suc de lamaie, sare, piper, vin alb,3 fire busuioc

Dificultate: Medie Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii, se curata si se taie fasii. se curata usturoiul si se zdrobeste.Se calesc ardeii si usturoiul in ulei incins. Se adauga rosiile din conserva, condimentele si se lasa sa fiarba 10 min.Se spala bucatile de somon, se sterg cu un servet , apoi se taie in bucati de marime potrivita.Se picura sucul de lamaie peste ele, se pune sare si piper. Incorporati vinul alb si bucatile de peste in sosul de ardei si usturoi si se lasa sa mai fiarba la foc mic 10min. Se spala busuiocul, se rup frunzulitele si se toaca 1/2 dintre ele.Se presara peste fiertura. Se orneaza cu frunze intregi de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu legume sote si sos din vin alb

Somon la cuptor cu legume sote si sos din vin alb

Pentru inceput incalzim cuptorul la 200°C. Intr-o tava mare de aragaz unsa cu ulei de masline

1 vot    0 comentarii
1h
Retete de Craciun
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 ardei rosu si 1 ardei galben
  • 1catel de usturoi
  • 1lingurita de ulei de masline
  • 1 conserva de rosii taiate,(425ml.),amestec de condimente pentru peste,350gr. somon fi8le,1lingurita suc de lamaie
  • sare
  • piper, vin alb,3 fire busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu spanac