Am inceput prin a hidrata piperul o ora in apa.
Apoi, somonul l-am "tratat" cu un amestec de condimente special pentru peste si l-am pus la cuptor pentru cca 30 de minute.
Am pus la fiert vinul cu whiskey, pe foc mic, pentru 2-3 minute, apoi am
adaugat smantana si piperul boabe, amestecul de sare si piper macinat si l-am lasat sa fiarba, tot la foc mic, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute. La sfarsit am adaugat frunzulitele de rozmarin. Intre timp, somonul de la cuptor s-a rumenit frumos, l-am asezat pe farfurie si l-am "imbracat" intr-o haina alba de sos. Noi l-am servit alaturi de cartofi copti in folie unsi cu unt si usturoi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii