Somonul se spala, se sterge cu un servet si se da prin uleiul de masline dupa care se aseaza pe gratarul incins, cate 2 minute pe fiecare parte. Se aseaza pe o farfurie si se orneaza cu sosul de surimi care se prepara astfel: surimi se taie marunt si se amesteca cu maioneza, smantana, castravetii dati pe razatoarea mare, sare si piper dupa gust si la urma se orneaza cu marar .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii