Somonul se spala, se pune intr-un vas termorezistent impreuna cu cartofii taiati, hreanul ras si marul taiat cubulete. Se adauga ulei, felii de lamaie si putina apa si se da la cuptor pt.20 min.
In acest timp se pregateste sosul, mixandu-se bine fructul de mango cu ceapa rasa, ulei si suc de lamaie pana se omogenizeaza. Dupa ce e gata pestele se toarna acest sos peste el si se serveste cu salata de andive.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii