Somonul se spala, se pune intr-un vas termorezistent impreuna cu cartofii taiati, hreanul ras si marul taiat cubulete. Se adauga ulei, felii de lamaie si putina apa si se da la cuptor pt.20 min.
In acest timp se pregateste sosul, mixandu-se bine fructul de mango cu ceapa rasa, ulei si suc de lamaie pana se omogenizeaza. Dupa ce e gata pestele se toarna acest sos peste el si se serveste cu salata de andive.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii