Somonul se spala, se pune intr-un vas termorezistent impreuna cu cartofii taiati, hreanul ras si marul taiat cubulete. Se adauga ulei, felii de lamaie si putina apa si se da la cuptor pt.20 min.
In acest timp se pregateste sosul, mixandu-se bine fructul de mango cu ceapa rasa, ulei si suc de lamaie pana se omogenizeaza. Dupa ce e gata pestele se toarna acest sos peste el si se serveste cu salata de andive.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii