autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu peste

Somon cu usturoi

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
1 kg fileuri de somon, 3 catei mari de usturoi,, 1 legatura marar (1/2 tocat,1/2 lasat crengute), 3 lamii taiate felii, 2 cepe verzi taiate rondele, putin ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se pun fileurile de pește și se presară cu sare , piper și mărarul tocat.
Deasupra se pun felii de lamiie peste care se pun cite o crenguta de marar si ceapa verde.
Se pune deasupra alta folie unsa cu ulei
Cele doua foi se prind intre ele.
Se pun in tava si se dau la cuptor 20-25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Biban umplut la cuptor-specific tarilor arabe

Biban umplut la cuptor-specific tarilor arabe

Pestele se curata de solzi si de organele interne. Se sareaza si se condimenteaza cu condimentele

13 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii

Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii

Spalam si curatam pestele de solzi si pe interior. Eu ii tai capul si coada. Il stergem cu un prosop

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    SUPER BUN!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg fileuri de somon
  • 3 catei mari de usturoi,
  • 1 legatura marar (1/2 tocat,1/2 lasat crengute)
  • 3 lamii taiate felii
  • 2 cepe verzi taiate rondele
  • putin ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
mihaela cecilia

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

SUPER BUN!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
FILE DE PESTE MARINAT SI PRAJIT