autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Somon cu verdeata

Autor: Ciubucciu Elena-Denisa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ciubucciu Elena-Denisa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1.3 kg somon proaspat, 1 lamaie, frunze de patrunjel, frunze de menta proaspete sau uscate, 3-4 catei de usturoi, 200 ml ulei de masline, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Frunzele de patrunjel si cele de menta se toaca marunt, se pun intr-un castron si se amesteca, pana devin pasta, cu zaema de la 1/2 lamaie, uleiul de masline ,usturoiul taiat marunt, sare si piper.

Pestele se taie bucati potrivite, care se cresteaza putin, pe urma se ung cu pasta de verdeata si se invelesc in folie de aluminiu.

Se dau la cuptorul incins timp de 25 de minute. Se serveste cu cartofi la cuptor sau cu salata de varza alba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de macrou cu sos Worchester și garnitură de orez

File de macrou cu sos Worchester și garnitură de orez

După ce decongelăm peștele, îl condimentăm cu sare și piper, apoi îl punem la marinat

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Scoici cu legume

Scoici cu legume

Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam bine sub cateva jeturi de apa rece si le punem intr-o

17 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Doamne, ce bun trebuie sa fie!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1.3 kg somon proaspat
  • 1 lamaie
  • frunze de patrunjel
  • frunze de menta proaspete sau uscate
  • 3-4 catei de usturoi
  • 200 ml ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Ciubucciu Elena-Denisa
SALATA DE LEGUME CU MASLINE

SALATA DE LEGUME CU MASLINE

Toate legumele se fierb separat.Apoi se taie in feliute,se aseaza intr-un castron si se amesteca

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate de legume
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Doamne, ce bun trebuie sa fie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu spanac