autor:

» » Mancaruri cu peste

Somon cu verdeata

Autor: Ciubucciu Elena-Denisa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ciubucciu Elena-Denisa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1.3 kg somon proaspat, 1 lamaie, frunze de patrunjel, frunze de menta proaspete sau uscate, 3-4 catei de usturoi, 200 ml ulei de masline, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Frunzele de patrunjel si cele de menta se toaca marunt, se pun intr-un castron si se amesteca, pana devin pasta, cu zaema de la 1/2 lamaie, uleiul de masline ,usturoiul taiat marunt, sare si piper.

Pestele se taie bucati potrivite, care se cresteaza putin, pe urma se ung cu pasta de verdeata si se invelesc in folie de aluminiu.

Se dau la cuptorul incins timp de 25 de minute. Se serveste cu cartofi la cuptor sau cu salata de varza alba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Doamne, ce bun trebuie sa fie!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1.3 kg somon proaspat
  • 1 lamaie
  • frunze de patrunjel
  • frunze de menta proaspete sau uscate
  • 3-4 catei de usturoi
  • 200 ml ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Ciubucciu Elena-Denisa
SALATA DE LEGUME CU MASLINE

SALATA DE LEGUME CU MASLINE

Toate legumele se fierb separat.Apoi se taie in feliute,se aseaza intr-un castron si se amesteca

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate de legume
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Doamne, ce bun trebuie sa fie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Salau de primavara