Frunzele de patrunjel si cele de menta se toaca marunt, se pun intr-un castron si se amesteca, pana devin pasta, cu zaema de la 1/2 lamaie, uleiul de masline ,usturoiul taiat marunt, sare si piper.
Pestele se taie bucati potrivite, care se cresteaza putin, pe urma se ung cu pasta de verdeata si se invelesc in folie de aluminiu.
Se dau la cuptorul incins timp de 25 de minute. Se serveste cu cartofi la cuptor sau cu salata de varza alba.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii