autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu peste

Somon en papillote

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iunie 2015

Ingrediente
4 fileuri de somon,, 300 g de cartofi,, 2 fire de ceapa verde,, ½ de ardei,, 20 boabe de mazare,, 20 boabe(seminte) de rodie,, ½ de mango,, Ulei,, Unt,, Usturoi praf,, Vin rosu,, ½ lamaie,, 2 rosii,, Sare,, piper,, boia,, capere,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatim pestele dupa cum urmeaza, saram piperam si ii facem cateva crestaturi. Cartofii ii curatam, ii spalam si taiem in cubulete dupa care ii fierbem 15 minute, ii scurgem de apa si ii lasam in asteptare. Taiem ceapa verde oblic, ardeiul si rosiile cubulete.

Luam o tava o ungem cu ulei, separat formam patru pachetele din hartie cerata. Asezam hartia cerata, ungem cu putin ulei, asezam cartofi, pestele deasupra, ceapa, ardei, mazare, ardei, lamaie si ardei iute. Presaram un praf de boia, usturoi, deasupra punem unt si verdeata, capere si sigilam papiotta. La fel procedam cu toate patru. Dam la cuptor aproximativ 25 de minute in functie de cat de gros este fileul de peste.

Pregatim un sos, taiem mango in cubulete, intr-o tigaie punem putin unt, adaugam mango, ardei iute, caperele si rodia, dupa care punem vinul rosu si lasam sa scada. Dupa ce a scazut vom blenda totul foarte bine si vom strecura. Iese un sos dulce-acrisor si picant in acelas timp.

Aranjam dupa imaginatia fiecaruia dintre noi si servim.

Pofta buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon en papillote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu usturoi (reteta GoodFood)

Creveti cu usturoi (reteta GoodFood)

Gatitul propriu-zis dureaza intre 5 si 10 minute, dar dureaza mai mult curatatul crevetilor, mai

10 voturi    0 comentarii
10 min
Mancaruri cu peste
Pangasius la cuptor

Pangasius la cuptor

Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei

16 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de somon,
  • 300 g de cartofi,
  • 2 fire de ceapa verde,
  • ½ de ardei,
  • 20 boabe de mazare,
  • 20 boabe(seminte) de rodie,
  • ½ de mango,
  • Ulei,
  • Unt,
  • Usturoi praf,
  • Vin rosu,
  • ½ lamaie,
  • 2 rosii,
  • Sare,
  • piper,
  • boia,
  • capere,

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Pastrav Italian