Aluatul foietaj se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.
Verdeata se toaca si se combina cu 2 oua si painea inmuiata in lapte si presata bine.
Pe o planseta presarata cu faina, se intinde putin aluatul si se portioneaza in functie de numarul de bucati de peste.
Pe fiecare bucata de aluat se intinde umplutura de verdeturi, se aseaza o bucata de peste, se presara cu condimente pentru preparate din peste si se ruleaza formand un pachetel.
Se separa oul. Albusul se bate si se pune cate putin pe capatul fiecarui rulou astfel incat sa se poata lipi.
Fiecare pachetel se unge cu galbenus. Se aseaza toate rulourile intr-o tava unsa cu putina grasime.
Se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii