Aluatul foietaj se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.
Verdeata se toaca si se combina cu 2 oua si painea inmuiata in lapte si presata bine.
Pe o planseta presarata cu faina, se intinde putin aluatul si se portioneaza in functie de numarul de bucati de peste.
Pe fiecare bucata de aluat se intinde umplutura de verdeturi, se aseaza o bucata de peste, se presara cu condimente pentru preparate din peste si se ruleaza formand un pachetel.
Se separa oul. Albusul se bate si se pune cate putin pe capatul fiecarui rulou astfel incat sa se poata lipi.
Fiecare pachetel se unge cu galbenus. Se aseaza toate rulourile intr-o tava unsa cu putina grasime.
Se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii