Somon in crusta de fidea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente(4 portii)
  • (pentru 12 rulouri):
  • 12 felii de somon,
  • 200g.fidea,
  • 1 ou,
  • unt,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura de ulei de masline,
  • rucola;

Mod de preparare

1.Se aranjeaza fideaua ,impartindu-se in 12 manunchiuri.Pe fiecare manunchi se aseaza un file de somon si se ruleaza.

2.Intr-o tigaie,se incinge untul si se frig rulourile,trecute prin ou batut,la foc moderat, cate 3 minute pe fiecare parte.

3.Rulourile se servesc rumenite ,pe un pat de rucola ,asezonata in prealabil cu sare ,piper si 1 lingura de ulei de masline.

Obs:In loc de fidea, se poate folosi kadaif-ul,un fel de taietei subtiri si lungi.Se gaseste in magazinele cu specific oriental.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor