autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Somon in crusta de fidea

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
Ingrediente(4 portii), , (pentru 12 rulouri):, 12 felii de somon,, 200g.fidea,, 1 ou,, unt,, sare,, piper,, 1 lingura de ulei de masline,, rucola

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se aranjeaza fideaua ,impartindu-se in 12 manunchiuri.Pe fiecare manunchi se aseaza un file de somon si se ruleaza.
2.Intr-o tigaie,se incinge untul si se frig rulourile,trecute prin ou batut,la foc moderat, cate 3 minute pe fiecare parte.
3.Rulourile se servesc rumenite ,pe un pat de rucola ,asezonata in prealabil cu sare ,piper si 1 lingura de ulei de masline.

Obs:In loc de fidea, se poate folosi kadaif-ul,un fel de taietei subtiri si lungi.Se gaseste in magazinele cu specific oriental.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de fidea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu sos de sofran si orez

Somon cu sos de sofran si orez

Preparare : punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si adaugam o felie

1 vot    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Clătite cu ton și capere

Clătite cu ton și capere

Clătitele acestea sunt pregătite cu noul meu ajutor în bucătărie, aparatul Panini Maker

9 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    Merita sa incerc aceasta retetai!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    O reteta interesanta, buna desigur.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 06 iunie 2011

    Folosesc somon afumat.Dar se poate folosi si proaspat, in acest caz se sareaza dupa gust.

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 05 iunie 2011

      Buna reteta si gustoasa -ce fel de somon folosesti-te intreb ptr ca este si somon afumat si asi vrea sa stiu ce gen folosesti?

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

      Interesant.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente(4 portii)
  • (pentru 12 rulouri):
  • 12 felii de somon,
  • 200g.fidea,
  • 1 ou,
  • unt,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura de ulei de masline,
  • rucola

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Merita sa incerc aceasta retetai!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de crap