Somon in crusta de fidea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente(4 portii)
  • (pentru 12 rulouri):
  • 12 felii de somon,
  • 200g.fidea,
  • 1 ou,
  • unt,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura de ulei de masline,
  • rucola;

Mod de preparare

1.Se aranjeaza fideaua ,impartindu-se in 12 manunchiuri.Pe fiecare manunchi se aseaza un file de somon si se ruleaza.

2.Intr-o tigaie,se incinge untul si se frig rulourile,trecute prin ou batut,la foc moderat, cate 3 minute pe fiecare parte.

3.Rulourile se servesc rumenite ,pe un pat de rucola ,asezonata in prealabil cu sare ,piper si 1 lingura de ulei de masline.

Obs:In loc de fidea, se poate folosi kadaif-ul,un fel de taietei subtiri si lungi.Se gaseste in magazinele cu specific oriental.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise