1.Se aranjeaza fideaua ,impartindu-se in 12 manunchiuri.Pe fiecare manunchi se aseaza un file de somon si se ruleaza.
2.Intr-o tigaie,se incinge untul si se frig rulourile,trecute prin ou batut,la foc moderat, cate 3 minute pe fiecare parte.
3.Rulourile se servesc rumenite ,pe un pat de rucola ,asezonata in prealabil cu sare ,piper si 1 lingura de ulei de masline.
Obs:In loc de fidea, se poate folosi kadaif-ul,un fel de taietei subtiri si lungi.Se gaseste in magazinele cu specific oriental.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii