Incalzim cuptorul la 220 de grade.
Pe feliile de somon se presara piper si invelim cu feliile de somon afumat si le asezam intr-o tava de pyrex tapetata cu pergament. Coacem 12 minute si nu mai mult sa nu se usuce. Pregatim sosul si cand am scoc pestele din cuptor punem o felie de peste si o stropim cu sos si servim imediat.
Usor si gustos.
Daca ramane somon se poate folosi la o salata cu frunze de salata, fructe de merisor uscate, ceapa verde si bucatele de branza sarata putin suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii