Se amesteca 150 ml suc de lamiie cu otet,sos de soia,ulei,praf de chili si usturoi pisat.Bucatile de peste se aseaza intr-un vas plat si se acopera cu aceasta marinata,se lasa 60 de min.
Se decojeste fructul de mango,se taie pulpa de pe simbure;apoi se taie bucati mai mici.Se taie cubulete ardeiul gras,ardeiul iute se curata de seminte si pulpa se toaca;castravetele se taie marunt.Toate acestea se amesteca impreuna cu restul de suc de lamiie,sare si coriandru.
Se incinge tigaia-gril.Se scoate pestele din marinata,se sareaza si se frige 4-5min pe fiecare parte.Pestele se serveste pe farfurii cu sosul de mango.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii