autor:

eugenia pavlenco

» » Mancaruri cu peste

somon la cuptor

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
somon-file am avut eu, -ardei, -rosii, -ceapa verde, -ulei masline, -vin alb, -sare, piper, -verdeata:patrunjel si tarhon, -mujdei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Se pune pestele in tava, cu legumele. Se unge cu putin ulei de masline, se adauga putin vin, apoi se condimenteaza, se taie tarhonul si patrunjelul marunt, si se baga la cuptor, cam 30 min. Se serveste cu mujdei.
Se pune pestele in tava, cu legumele. Se unge cu putin ulei de masline, se adauga putin vin, apoi se condimenteaza, se taie tarhonul si patrunjelul ma
Daca ti-a placut reteta noastra "somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor

Somon la cuptor

Se pune ulei intr-o tava ce merge la cuptor, se aseaza pestele cu pielea in jos, se toarna untul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
SOMON LA CUPTOR CU SOS

SOMON LA CUPTOR CU SOS

Se ia o tava de aragaz,se tapeteaza cu hatrie pergament care se unge cu putin ulei.Se aseaza fileul

13 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    vera , 20 februarie 2010

    super imi place mult somonul!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

    bunnn

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

    Deicios

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Foarte bun,este un peste extraordinar de bun si merge cu orice fel de garnitura.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Bun ft bun.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

      E uşor de făcut şi e bună! Să ne scrieţi câte fileuri de somon aţi folosit, bine?

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Sanatos si gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      O reteta tare gustoasa.Chiar imi place.Cantitatile se pot aprecia de fiecare in parte in functie de numarul de portii.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Ce reprezinta prima imagine, nu pot sa imi dau seama, mujdeiul cumva?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Arata tare bine, dar ce cantitate de somon se foloseste raportata la cantitatea de legume din reteta?

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

      Eu somonul il fac pe gratar inalt si cu capac,iese o nebunie, cu lamaie si cartofi natur.Felicitari si al tau arata super.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

      Se poate servi si cu garnitura de cartof natur si mujdei.

    • Fara foto

      mihaela , 04 martie 2009

      Imi place, este gustos si usor de facut. Multumim!

    • Fara foto

      ramona , 01 martie 2009

      Imi place reteta, simplu de preparat... si gust delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • somon-file am avut eu
  • -ardei
  • -rosii
  • -ceapa verde
  • -ulei masline
  • -vin alb
  • -sare
  • piper
  • -verdeata:patrunjel si tarhon
  • -mujdei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de eugenia pavlenco
Prajitura

Prajitura "Noaptea venetiana"

Blatul alb: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, cocosul si faina si se amesteca usor, sa

538 voturi    84 comentarii
1h 30 min
Prajituri
rulada din carne

rulada din carne

Ardeii capia sunt umpluti cu branza cu verdeata, cum se face de obicei. Carnea tocata se amesteca

11 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
pui cu masline

pui cu masline

Se ia un pui, se imparte in 8 bucati. eu prefer sa-l fac din pulpe superioare si inferioare si

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera

super imi place mult somonul!

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Scrumbie coapta

Scrumbie coapta

Cu o zi inainte curatam scrumbiile-se pot curata chiar daca sant putin congelate le spalam si le saram cu sare groasa si in burta si

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pastrav la cuptor cu cartofi ca la Alba-Iulia

Pastrav la cuptor cu cartofi ca la Alba-Iulia

Se curata cartofii si se taie in ce forma dorim.Se pun intr-un vas Roman(de lut)se pun condimentele pe care le dorim, deasupra punem

19 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste