Rosiile se taie rondele. Se pune ulei de masline intr-o tava de yena. Se aseaza feliile de rosii in tava si se dau la cuptorul pt 15 min (200°C). Se scoate tava din cuptor, se aseaza feliile de somon afumat peste rosii apoi se pune mozzarela taiata tot in rondele iar deasupra se presara busuioc proaspat. Se pune totul la cuptor pentru 30 de minute la foc potrivit. Se serveste cu garnitura de cartofi copti sau nature.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii