autor:

simona

» » Mancaruri cu peste

Somon la cuptor

Autor: simona (Bucatar sef)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona (Bucatar sef)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
700 g somon afumat, 2 rosii, 250 g mozzarela, ulei de masline, busuioc verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Rosiile se taie rondele. Se pune ulei de masline intr-o tava de yena. Se aseaza feliile de rosii in tava si se dau la cuptorul pt 15 min (200°C). Se scoate tava din cuptor, se aseaza feliile de somon afumat peste rosii apoi se pune mozzarela taiata tot in rondele iar deasupra se presara busuioc proaspat. Se pune totul la cuptor pentru 30 de minute la foc potrivit. Se serveste cu garnitura de cartofi copti sau nature.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor, cu cartofi prajiti si salata Rucola

Somon la cuptor, cu cartofi prajiti si salata Rucola

Dupa ce am spalat si curatat pestele il bagam la cuptor, pentru 30 de minute. In acest timp curatam

10 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria , 14 noiembrie 2009

    super bun!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 700 g somon afumat
  • 2 rosii
  • 250 g mozzarela
  • ulei de masline
  • busuioc verde

Raporteaza reteta

Fara foto

maria

super bun!!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur