autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu peste

SOMON LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
Aceasta reteta, este usor de preparat, foarte gustoasa si hranitoare. Avem nevoie de:, 1 somon, zeama şi coaja rasă de la 1 lămaie, 250 ml vin alb, 100 ml ulei de măsline, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă somonul, se sărează şi se aşează întro tavă sau vas yenna. Peste somon, adaugam uleiul de măsline, vinul, zeama de lămîie şi coaja rasă de lămîie. Se acoperă vasul cu o folie de staniol şi se dă la cuptor cam 45-50 minute. Inainte cu vreo 10 minute, de expirarea timpului de stat la cuptor, se scoate folia de aluminiu. Acest preparat se poate servi cu mujdei de usturoi alaturi de un pahar de vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "SOMON LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
somon la cuptor

somon la cuptor

Se pune pestele in tava, cu legumele. Se unge cu putin ulei de masline, se adauga putin vin, apoi

23 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu orez si legume.

Somon la cuptor cu orez si legume.

Se spala bine fileurile se adauga in tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim(eu

9 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria elena , 16 noiembrie 2009

    Multumesc pt aprecieri!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Foarte buna reteta! Si somonul!

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Reteta clasica. Foarte buna !

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      simplu si bun ador pestele!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Este un deliciu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta
  • este usor de preparat
  • foarte gustoasa si hranitoare. Avem nevoie de:
  • 1 somon
  • zeama şi coaja rasă de la 1 lămaie
  • 250 ml vin alb
  • 100 ml ulei de măsline
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

maria elena

Multumesc pt aprecieri!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Orez cu sepie