autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Somon la cuptor cu legume

Autor: A&A (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: A&A (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2015

Ingrediente
Somon file, 5 masline verzi, o lamaie, piper rosu, sare, o lingurita de ulei, amestec de legume (morcovi, mazare, fasole neagra, porumb, ardei rosu), 10g unt

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Legumele se pun la calit intr-o tigaie cu putin unt. Somonul se spala, se unge cu putin ulei si sare si se pune intr-o tava. Deasupra se pun 2-3 feliute de lamaie, piperul rosu si jumatatile de masline verzi. Apoi se baga la cuptor aprox. 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu orez si legume.

Somon la cuptor cu orez si legume.

Se spala bine fileurile se adauga in tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim(eu

9 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 19 ianuarie 2015

    mulțumesc AD pentru răspuns

  • Fara foto

    Adriana AD , 17 ianuarie 2015

    Se poate folosi si piper negru. Cel rosu este mai picant decat cel negru, dar cu o tenta usor dulce

  • Fara foto

    A&A (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2015

    Se poate folosi si piper negru. Piperul rosu este mai aromat decat cel negru, este picant cu o tenta usor dulce

    • Fara foto

      A&A (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2015

      Piperul roşu este putin mai iute si mult mai aromat decat cel negru.Da se poate folosi si cel negru.

    • Fara foto

      Dumitru Craciun , 12 ianuarie 2015

      ce diferență este între piper roșu și cel negru ,dacă nu am roșu pot folosi negru?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • Somon file
  • 5 masline verzi
  • o lamaie
  • piper rosu
  • sare
  • o lingurita de ulei
  • amestec de legume (morcovi
  • mazare
  • fasole neagra
  • porumb
  • ardei rosu)
  • 10g unt

Raporteaza reteta

Retete
de A&A
Pui pe gratar si avocado cu sos fresh de salsa

Pui pe gratar si avocado cu sos fresh de salsa

Pieptul de pui se taie,se condimenteaza si se pune pe gratar la foc mic. Se taie avocado in

2 voturi    1 comentariu
15 min
Sosuri
Taitei cu spanac si somon

Taitei cu spanac si somon

Se pun taiteii la fiert intr-un vas cu apa. Intre timp, se caleste spanacul cateva minute cu putin

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

A&A (Chef de cuisine)

Se poate folosi si piper negru. Piperul rosu este mai aromat decat cel negru, este picant cu o tenta usor dulce

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav umplut cu somon