Se spala bine fileurile se adauga in tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim(eu am pus pe langa condimente si sos pesto la borcan).Peste tava yenna am pus o folie de aluminiu,l-am acoperit bine si l-am bagat la cuptor 30 minute.Separat defacem punga de orez cu legume,o punem intr-o tigaie de teflon si adaugam jumatate de ceasca de apa si preparam acest gustos orez cu legume,care se fierbe in circa 15 minute.Il lasam sa fiarba la foc mic si mai mestecam in el din cand in cand.In 15 minute este gata si orezul.Ornam somonul si orezul cu cateva frunzulite de menta.Este o mancare deliciosa.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii