autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Somon La cuptor

Autor: Alexandra Amzallag (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra Amzallag (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2006

Ingrediente
500gr-1kg somon, 3-4 Catei usturoi, 1 Lamaie, Putin ulei de masline, Condimente petru peste /sau sare, orice condimente preferati

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se impaneaza somonul cu usturoi, se asaza intr-o tava (sau vas de sticla rezistent la cuptor), se stoarce 1/2 lamaie, se adauga condimentele, se stoarce cealalta 1/2 de lamaie; si sa da la cuptor.
La 350 pentru 15-30 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon La cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
somon la cuptor

somon la cuptor

;se pune mai intai cuptorul la incalzit la 210 grade.; se unge tava cu uleiul ,`punem pestele

16 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 500gr-1kg somon
  • 3-4 Catei usturoi
  • 1 Lamaie
  • Putin ulei de masline
  • Condimente petru peste /sau sare, orice condimente preferati

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu sos de piper