Se spala bine pestele,fara ai curata solzii,se taie pe burta,si in2-a eventual,pt a avea loc pe grill.
Se incinge gratarul,se unge pestele cu un fir de ulei,se aseaza pe gratar la copt.
Cand incepe sa se albeasca pestele se condimenteaza cu sare,piper,se intoarce cu atentie pe cea dea 2-a parte,se termina coacerea.
Se condimenteaza cu lamaie stoarsa ,cu coaja de lamaie si cu rosiile coapte si ele pe gratar.
Se poate face o emulsie dina..-sare,piper,ulei si zeama de lamaie,care se toana peste pestele cald.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii