Se spala bine pestele,fara ai curata solzii,se taie pe burta,si in2-a eventual,pt a avea loc pe grill.
Se incinge gratarul,se unge pestele cu un fir de ulei,se aseaza pe gratar la copt.
Cand incepe sa se albeasca pestele se condimenteaza cu sare,piper,se intoarce cu atentie pe cea dea 2-a parte,se termina coacerea.
Se condimenteaza cu lamaie stoarsa ,cu coaja de lamaie si cu rosiile coapte si ele pe gratar.
Se poate face o emulsie dina..-sare,piper,ulei si zeama de lamaie,care se toana peste pestele cald.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii