Incingeti usturoiul si ceapa intr-o tigaie non-aderenta, fara ulei, pana devin aurii. Lasati sa se raceasca putin apoi decojiti usturoiul.
Inmuiati ardeiul iute fara seminte in apa fiarta, pentru 15 minute, scurgeti, apoi dati la blender impreuna cu zaharul, otetul, usturoiul, ceapa, sare si piper, obtinand un sos.
Incingeti gratarul. Ungeti fiecare file cu sos si lasati pe gratar 8 minute.
Intre timp, amestecati zeama de lima cu smantana.
Taiati capetele fasolei verde si puneti la foc in apa fierbinte cu sare pentru fix 3 minute, scurgeti bine si puneti in apa cu gheata pentru alte 3 minute. Scurgeti foarte bine, amestecati cu ceapa rosie taiata marunt, sare si cativa stropi de otet.
Asezati fasolea pe o farfurie, deasupra puneti somon, sos de smantana si presarati coriandru tocat marunt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii