Incingeti usturoiul si ceapa intr-o tigaie non-aderenta, fara ulei, pana devin aurii. Lasati sa se raceasca putin apoi decojiti usturoiul.
Inmuiati ardeiul iute fara seminte in apa fiarta, pentru 15 minute, scurgeti, apoi dati la blender impreuna cu zaharul, otetul, usturoiul, ceapa, sare si piper, obtinand un sos.
Incingeti gratarul. Ungeti fiecare file cu sos si lasati pe gratar 8 minute.
Intre timp, amestecati zeama de lima cu smantana.
Taiati capetele fasolei verde si puneti la foc in apa fierbinte cu sare pentru fix 3 minute, scurgeti bine si puneti in apa cu gheata pentru alte 3 minute. Scurgeti foarte bine, amestecati cu ceapa rosie taiata marunt, sare si cativa stropi de otet.
Asezati fasolea pe o farfurie, deasupra puneti somon, sos de smantana si presarati coriandru tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii