Somon la gratar cu sos de avocado si mango

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 1/2 lingurite paprika
  • 2 lingurite coriandru macinat
  • 3/4 lingurita sare
  • 4 fileuri de somon fara piele, fara oase (circa 170 g fiecare)
  • mango mare, curatat si taiat În bucati
  • de 1 cm (circa 1 1/2 cani) avocado, curatat si taiat cubulete
  • cana naut din conserva, scurs si spalat
  • 1/3 cana frunze de coriandru tocate
  • lingurita coaja rasa de lamâie
  • 2 linguri suc proaspat ge lamâie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 cani laptuca Mesclun sau creata, rupta in bucati cât o înghititura

Mod de preparare

1. Într-un castron mare, se amesteca paprika, coriandrul si sarea. Se masoara 2 lingurite din amestec si se presara peste somon, frecându-I de acesta. Somonul se pune cu pielea În jos pe gratar.

2 .La amestecul de condimente ramas În castron se adauga mango, avocado, nautul, frunzele de coriandru, coaja de lamâie, sucul de lamâie si uleiul; se amesteca bine.

3 Se frige somonul la 15 cm de flacara, 5 minute ca sa iasa fript mediu. Somonul si sosul se servesc pe un strat de laptuca creattl.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor