Ingrediente
2 1/2 lingurite paprika, 2 lingurite coriandru macinat, 3/4 lingurita sare, 4 fileuri de somon fara piele, fara oase (circa 170 g fiecare), mango mare, curatat si taiat În bucati, de 1 cm (circa 1 1/2 cani) avocado, curatat si taiat cubulete, cana naut din conserva, scurs si spalat, 1/3 cana frunze de coriandru tocate, lingurita coaja rasa de lamâie, 2 linguri suc proaspat ge lamâie, 2 linguri ulei de masline, 6 cani laptuca Mesclun sau creata, rupta in bucati cât o înghititura
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
2 .La amestecul de condimente ramas În castron se adauga mango, avocado, nautul, frunzele de coriandru, coaja de lamâie, sucul de lamâie si uleiul; se amesteca bine.
3 Se frige somonul la 15 cm de flacara, 5 minute ca sa iasa fript mediu. Somonul si sosul se servesc pe un strat de laptuca creattl.