SOMON MARINAT IN ULEI DE ARGAN

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 300g.somon proaspat,
  • 1/2 manunchi coriandru proaspat,
  • 2 manunchiuri de menta proaspata,
  • sucul de la 2 lamai verzi,
  • 6 linguri ulei de argan,
  • 2 cepe,
  • piper proaspat macinat,
  • sare;

Mod de preparare

1.Se toaca marunt frunzele de coriandru si cele de menta.

2.Se amesteca sucul de lamaie cu uleiul de argan,se adauga coriandru tocat, menta tocata,piper si cepele tocate marunt.

3.Se taie somonul in felii subtiri si se pune intr-un bol.Peste somon se toarna marinata ,se acopera si se tine la rece 3 ore, dupa care feliile de somon se intorc pe cealalta parte si se mai marineaza inca 6 ore.

3.Se scot feliile de somon , se aseaza pe un platou si se servesc cu salata verde amestecata cu rosii cherry si suc din marinata.

Nota:Uleiul de argan , originar din Maroc, este foarte gustos si este mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise