1.Se toaca marunt frunzele de coriandru si cele de menta.
2.Se amesteca sucul de lamaie cu uleiul de argan,se adauga coriandru tocat, menta tocata,piper si cepele tocate marunt.
3.Se taie somonul in felii subtiri si se pune intr-un bol.Peste somon se toarna marinata ,se acopera si se tine la rece 3 ore, dupa care feliile de somon se intorc pe cealalta parte si se mai marineaza inca 6 ore.
3.Se scot feliile de somon , se aseaza pe un platou si se servesc cu salata verde amestecata cu rosii cherry si suc din marinata.
Nota:Uleiul de argan , originar din Maroc, este foarte gustos si este mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii