1 Tăiaţi bulbul de fenel în felii subţiri şi îl căliţi câterva minute, scurgeţi-l. Curăţaţi merele şi le tăiaţi în bucăţi. Inmuiaţi stafidele în apă caldă.
2 Intr-o cratiţă căliţi 10 minute feliile fenel, apoi adăugaţi merele.Acoperiţi şi lăsaţi câteva minute pe foc mare.Merele îşi vor lăsa sucul, dar adăigaţi treptat câte puţină apă.Mişcaţi din timp în timp cratiţa.
3 Zdrobiţi împreună seminţele de mărar şi de chimen. Adăugaţi compotul(merele) pe foc mic şi asezonaţi cu amestecul de mirodenii , sare, stafidele scurse. Amestecaţi până seamănă cu un sos.
4 Prăjiţi somonul pe partea cu piele într-o tigaie de teflon, 2 minute, fără grasime, pe foc puternic. Adăugaţi smântâna lichidă şi ceapa pe peşte. Faceţi focul mic şi lăsaţi să se facă.
5 Serviţi peştele peste sos, alături de un pahar cu vin alb.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii