1 Tăiaţi bulbul de fenel în felii subţiri şi îl căliţi câterva minute, scurgeţi-l. Curăţaţi merele şi le tăiaţi în bucăţi. Inmuiaţi stafidele în apă caldă.
2 Intr-o cratiţă căliţi 10 minute feliile fenel, apoi adăugaţi merele.Acoperiţi şi lăsaţi câteva minute pe foc mare.Merele îşi vor lăsa sucul, dar adăigaţi treptat câte puţină apă.Mişcaţi din timp în timp cratiţa.
3 Zdrobiţi împreună seminţele de mărar şi de chimen. Adăugaţi compotul(merele) pe foc mic şi asezonaţi cu amestecul de mirodenii , sare, stafidele scurse. Amestecaţi până seamănă cu un sos.
4 Prăjiţi somonul pe partea cu piele într-o tigaie de teflon, 2 minute, fără grasime, pe foc puternic. Adăugaţi smântâna lichidă şi ceapa pe peşte. Faceţi focul mic şi lăsaţi să se facă.
5 Serviţi peştele peste sos, alături de un pahar cu vin alb.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii